Boeken

In mei 2021 is mijn eerste boek uitgegeven, een droom die uitkwam. Een verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het gaat over liefhebben en jezelf opnieuw uitvinden.

Mijn debuutroman

IK HERINNER ME JOU

Ellen is 53, woont in een fijn appartement en heeft een leuke baan. Met hard werken en een goede dosis lef is ze waar ze nu is. Een relatie hoeft voor haar niet meer zo nodig. Te vaak is het op niets uitgelopen. Maar dan stapt Ellen in het vliegtuig voor een korte vakantie en komt naast Mark te zitten. Ze krijgt hem niet meer uit haar hoofd. Er is alleen een probleem. Hij woont in Spanje en is getrouwd. Eenmaal thuis blijkt zij niet de enige te zijn die onder de indruk is. Een paar weken na hun eerste ontmoeting komt Mark naar Nederland om erachter te komen of wat ze allebei voelden in het vliegtuig echt is. Vanaf dat moment gaat het hard. Binnen een paar maanden verbreekt Mark zijn relatie, zegt Ellen haar baan op, verkoopt ze haar huis en emigreert naar Spanje.

Waar anderen nog wel twee keer nadenken bij zo’n beslissing is het voor Ellen heel simpel. Het lot heeft ze samengebracht. Dat kan niet anders. Als het met deze man niet lukt, dan lukt het nooit meer. De praktijk blijkt echter een stuk weerbarstiger. Als de eerste hobbels zich voordoen, raakt Ellen in paniek. Ze heeft het toch wel goed gezien? Je geeft toch alleen alles op als je elkaars ware liefde bent?

Ik herinner me jou is een verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen over de zoektocht naar liefde. Over het onder ogen zien van je angsten en eerlijk naar jezelf durven zijn. Maar bovenal is het een verhaal dat je uitnodigt om trouw aan jezelf te blijven.

Dit boek is uitgekomen op woensdag 26 mei 2021 bij Uitgeverij Keytree. Het boek is via de uitgever te bestellen online of bij de online of fysieke boekhandels. Het is ook als e-book verkrijgbaar. 

Op dit moment schrijf ik aan mijn 2e boek. Ik hoop het verhaal eind 2024 af te ronden.

In het boek Verbonden (werktitel) worden de levens van Mellie, Thijs en Rozemarijn met elkaar verweven. Verbonden is een gedramatiseerd en geromantiseerd verhaal over de kracht van liefde. Wanneer we echt van iemand houden, zijn we bereid om de confrontatie met onze diepste angsten aan te gaan en putten we hoop uit de gedachte dat na onze dood liefde voortleeft.

 

 

 

Eerder heb ik 2 korte verhalen gepubliceerd in verhalenbundels. Deze zijn te bestellen door op onderstaande titel te klikken.
550×780
550×828